ESSENCE RESIDENCE

Architectural project

Project description

This residence of ecopolis ESSENCE stands out for its architecture, which creeps along the relief, so that the house has a dynamic layout. The living room is elevated relative to the main part of the house and is illuminated from two sides, which makes the space light and airy.

We oriented the panoramic glazing of the private areas to the courtyard in order to hide these areas from the street and prying eyes. The second floor is rotated 25 degrees relative to the first, thereby opening up promising views and making the house more expressive. Also, such a game with architectural volumes allows you to visually make the house bigger and more impressive than it really is.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have