SILENT VALLEY

Architectural project

Project description

The house is on the shore of the lake and surrounded by a dense pine forest. The house is located on a plot with a slight slope, which left its mark on the architectural forms. Our main tasks in this project were:
- harmoniously fit the house into its surroundings;
- integrate the house with the landscape and make it an extension of the coastal slope;
- provide a beautiful view from all the main rooms of the house.
- to provide for the possibility of increasing the house in the future.

As a result, we have a one-storey modern house with a flat roof, a spacious terrace and an incredible view of the lake, as well as the possibility of expansion in the future by adding an additional module consisting of two bedrooms.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
  • SILENT VALLEY


Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have