SPILBERG RESIDENCE

Architectural project

Project description

The aesthetics of the barnhouse, complemented by a panoramic view of the forest.

In this project, it was important for us to use the area of the house as efficiently as possible, while maintaining a high level of comfort for the life of the owners.

The house turned out to be extremely unusual and creative with a three-functional space, where the central core is a two-light living room area that divides the house into a master bedroom block with a media library and a block of guest bedrooms.

And one of the main features of the house is a large jumbo bag made of solid ten-meter glass, oriented to the forest.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have