Project description

In the process of reconstruction, we transformed the canteen building of the former Pionerlager into a mini-hotel with apartments and a large banquet hall.

The resulting appearance due to the shaping, contrasting with the woodland, is rather an art object, a building-sculpture.

The plaster with the comb effect contrasts with the surroundings, the Corten steel lamellas and panoramic glazing, on the contrary, dissolve the object in the natural landscape, balancing the overall architectural design.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have