ESSENCE R4 INTERIOR

Cottage design

Project description

The main idea when creating this residence, as well as the entire ecopolis ESSENCE, was the harmonious integration of architecture into the surrounding landscape. It was also important for us to create a private courtyard for a secluded outdoor recreation.

Another detail that we have paid a lot of attention to is the panoramic glazing of common areas. We made it above the road level, thereby opening a beautiful view towards the stream. At the same time, due to the height, we eliminated the possibility of "peeping" into the windows from the side of the road, thereby creating the necessary level of privacy and comfort for the residents of the residence.

ESSENCE R4

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design

2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design



Share project

Share your favorite project on social networks!


Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

contact us

And we will answer any questions you have